'Huurling van Club Brugge krijgt ook na blessure van concurrent geen kans'

'Huurling van Club Brugge krijgt ook na blessure van concurrent geen kans'

20-06-2020 19:20
4

Het Italiaanse SPAL zit in de problemen. De club moet het de komende weken zonder Etrit Berisha doen, die met een blessure zit. Een potentiële vervanger zou huurling Karlo Letica (Club Brugge) kunnen zijn. Al lijkt hij niet meteen te moeten hopen op speelkansen.

Door de blessure van Berisha moet men bij SPAL op zoek naar een doelman voor de komende wedstrijden. Karlo Letica, gehuurd van Club Brugge, was dit seizoen de back-up van Berisha. Toch zal men volgens het Italiaanse Telestense bij SPAL niet kiezen voor de Kroaat.

De doelman kon dit seizoen de technische staf van SPAL niet overtuigen en werd dan ook helemaal genegeerd. Volgens de Italiaanse bron heeft men bij de club dan ook besloten om de Senegalees Demba Thiam, die nog geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau heeft gespeeld, een kans te geven.

Slecht nieuws dus voor Letica, die nog steeds op zoek gaat naar speelminuten. Na een mislukt seizoen bij Club Brugge besloot Blauw-Zwart om Letica tijdelijk van de hand te doen. Het verhuurde de Kroaat aan het Italiaanse SPAL, maar die uitleenbeurt blijkt één grote mislukking te zijn. De doelman speelde nog geen minuut voor de club.