Klap voor PSG: 'Geen Meunier en Cavani meer in Champions League'

Klap voor PSG: 'Geen Meunier en Cavani meer in Champions League'

20-06-2020 17:57 Laatste update: 19:24
9

Paris Saint-Germain is nog niet uitgeschakeld in de Champions League, maar zal daarin niet meer kunnen rekenen op Thomas Meunier. De verdediger heeft besloten om de club al eind juni te gaan verlaten.

Eerder raakte al bekend dat het aflopende contract van Meunier niet verlengd zal worden bij PSG. Volgens RMC Sport zal hij ook meteen na het aflopen van zijn contract (op 30 juni) de club verlaten, net zoals Edinson Cavani.

Dat betekent dat PSG in het vervolg van de Champions League geen beroep zal kunnen doen op beide spelers. De 'Final 8' van de Champions League dit seizoen wordt georganiseerd van 12 tot 23 augustus. Dat zal echter zonder Cavani en Meunier zijn. Layvin Kurzawa en Eric Maxim Choupo-Moting kunnen wel nog in actie komen voor PSG. Zij hebben ook een aflopend contract, maar zullen dat nog verlengen tot het einde van augustus.

Cavani en Meunier zullen daardoor ook sowieso niet meer in actie komen in de Champions League. Als beide spelers voor een club kiezen die nog actief is in de Champions League, is men namelijk niet speelgerechtigd voor de laatste wedstrijden in de Champions League.