'Drie Engelse topploegen willen Leon Bailey losweken bij Leverkusen'

'Drie Engelse topploegen willen Leon Bailey losweken bij Leverkusen'

20-06-2020 15:19 Laatste update: 20-06-2020 15:19
10

Nu duidelijk is dat Leroy Sané zijn contract bij Manchester City niet zal verlengen, is het voor de ploeg van Kevin De Bruyne uitkijken naar een versterking die de Duitser kan vervangen. Voor het eerst duikt hierbij de naam van Leon Bailey op.

De Jamaicaan, die enkele jaren geleden nog uitkwam voor Racing Genk, gaf namelijk zelf al aan dat hij graag onder City-coach Pep Guardiola zou spelen. Volgens The Daily Express praat de Engelse club nu met Bayer Leverkusen over Bailey.

Vrijdag bevestigde Guardiola dat Sané zijn contract bij City niet zal verlengen. Hoewel hem nog één jaar rest in de Premier League, bestaat de kans dat zijn club hem deze zomer al van de hand doet om nog een transferbedrag van hem op te kunnen strijken.

Update: Het lijkt er meer en meer op dat Baileys toekomst in Engeland ligt. De snelheidsduivel wordt naast Manchester City nu ook gelinkt aan stadgenoot United. Ook Chelsea, waar met Hakim Ziyech en Timo Werner al twee toptransfers op de loer liggen, zijn ze geïnteresseerd in Bailey, zo meldt het Britse tabloid The Sun.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie