Leko waarschuwt Refaelov: Ben hier niet om één speler blij te maken

Leko waarschuwt Refaelov: "Ben hier niet om één speler blij te maken"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 14:23za 20-06-2020 om 14:23

Sinds Royal Antwerp FC Ivan Leko aankondigde als nieuwe hoofdcoach, beweegt er heel wat op de Bosuil. Naast de transferperikelen kwam Leko bij Antwerp ook een oudgediende van hem tegen in de figuur van Lior Refaelov. Een basisplaats kan de Kroaat hem nochtans niet garanderen.

"De beste spelers zullen spelen", blikt Leko terug bij Het Laatste Nieuws. "Het moeilijkste moment voor een coach is het moment waarop hij elf spelers moet selecteren die aan een wedstrijd starten." Ook Refaelov zal dus zijn best moeten doen om bij die elf te horen.

"Ik heb veel respect voor hem. Hij is een topkerel, iemand die je er graag bij hebt op training." Leko trainde Refaelov al eerder bij Club Brugge. Toen waren er enkele strubbelingen tussen beide heren, maar Leko weet wat hij heeft aan de Israeliër. "Hij was belangrijk voor Antwerp en zal dat ook in de toekomst nog zijn."

"Maar ik ben hier niet om één speler blij of niet blij te maken", spreekt Leko klare taal. "Ik ben hier om een team te creëren en dat team te beschermen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws