OFFICIEEL: Geen Belgische terugkeer, Van Acker zet Nederlands avontuur verder

OFFICIEEL: Geen Belgische terugkeer, Van Acker zet Nederlands avontuur verder

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 09:36za 20-06-2020 om 09:36

Thibaut Van Acker heeft het naar zijn zin in Nederland. Vorige zomer zette hij voor het eerst de stap naar het buitenland, al mag je een verhuis naar MVV gerust een klein stapje noemen. De club uit Maastricht heeft nu beslist om onze landgenoot langer aan boord te houden.

Van Acker liep na één seizoen al uit zijn contract bij MVV. De voorbije weken zaten beide partijen dan ook om de tafel. Die onderhandelingen zijn nu succesvol afgerond. Via de officiële kanalen laat MVV weten dat Van Acker nog een jaartje extra te bewonderen zal zijn in rood en wit.

Opvallend: Van Acker had eigenlijk een optie tot verlenging in zijn oorspronkelijke contract staan, maar die wenste zijn Nederlandse werkgever in eerste instantie niet te lichten. Nu tekent de controlerende middenvelder dus gewoon een nieuwe verbintenis.

Van Acker groeide in zijn eerste seizoen over de grens meteen uit tot een betrouwbare pion. Hij startte 24 keer en moest nooit vrede nemen met een stek op de bank. In ons land brak Van Acker door als jeugdproduct van Club Brugge. Bij Blauw-Zwart kwam het er na een goede start niet helemaal uit, waarna de middenvelder uitzwermde naar Beerschot, Cercle Brugge en KSV Roeselare.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws