Najar neemt afscheid van Anderlecht met videoboodschap: Nog veel titels winnen

Najar neemt afscheid van Anderlecht met videoboodschap: "Nog veel titels winnen"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 09:03za 20-06-2020 om 09:03

Het huwelijk tussen RSC Anderlecht en Andy Najar zit er definitief op. Na zeven jaar in Brussel ondertekende de blessuregevoelige Hondurees onlangs een contract bij Los Angeles FC. Hij neemt nog één maal de tijd om Anderlecht uitgebreid te bedanken.

In een videoboodschap op zijn Instagram-account richt Najar zich uitdrukkelijk tot de fans. "Hallo, mijn paars-witte vrienden", opent de vleugelspeler. "Ik heb wat tijd genomen om alles te plaatsen, maar nu mijn tijdperk bij Anderlecht ten einde is gekomen, wilde ik jullie bedanken. Ik wil jullie danken voor al jullie liefde, zorg en steun, voor mezelf en voor mijn familie."

"Ik hoop op een dag terug te keren om jullie uit volle borst de club te horen aanmoedigen, zoals jullie altijd doen. Anderlecht zal altijd in een speciaal plekje in mijn hart zitten. Ik hoop dat de club snel veel titels zal winnen! Succes en een goede gezondheid aan iedereen van jullie", besluit Najar. De nu 27-jarige Hondurees streek in het voorjaar van 2013 in Brussel neer en zou uiteindelijk 164 wedstrijden afwerken in paars en wit. Dat zouden er meer geweest zijn, mocht Najar niet meermaals geplaagd zijn door (zware) blessures.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws