UPDATE: 'Anderlecht hoopt Oekraïners te overtuigen met lager bod'

UPDATE: 'Anderlecht hoopt Oekraïners te overtuigen met lager bod'

20-06-2020 07:00 Laatste update: 13:55
14

RSC Anderlecht wil de kern voor komend seizoen afslanken, maar zeker ook gericht versterken. Zo moet er vooral in het verdedigende compartiment de nodige kwaliteitsinjectie bijkomen. Daarvoor richt Anderlecht nu het vizier op Bogdan Mykhaylichenko.

In Oekraïense media staat namelijk te lezen dat Anderlecht de 23-jarige verdediger wil weghalen bij het lokale Zarya Lugansk. Het voorbije seizoen kwam Mykhaylichenko 29 wedstrijden in actie, waarin de linksachter goed was voor twee doelpunten en vier assists. Bij paars-wit zou hij een mogelijke concurrent zijn voor Kemar Lawrence.

Goedkoop wordt zijn komst wellicht niet, want bij Lugansk ligt de Oekraïner nog vast tot medio 2023. Zijn marktwaarde wordt dan weer geschat op circa 800.000 euro. Journalist Roman Bebeh weet wat er speelt. 'Ik hoorde dat er goede aanbiedingen binnenlopen. Ik zal jullie een geheim vertellen, het gaat om Anderlecht. Daar is iets gaande.'

Update: Volgens La Dernière Heure wil Anderlecht Mykhaylichenko naar het Lotto Park halen, maar heeft het geen zin om 800.000 euro op tafel te leggen voor de linksback. Paars-wit hoopt dat Zarya Lugansk overstag zal gaan voor een lagere transfersom. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie