Antwerp-trainer Leko over Lamkel Zé: Ik werk met spelers die regels respecteren

Antwerp-trainer Leko over Lamkel Zé: "Ik werk met spelers die regels respecteren"

19-06-2020 20:46
9

Het seizoen is nog niet begonnen of Didier Lamkel Zé heeft zich al negatief getoond bij Antwerp FC. De Kameroener stuurde alweer zijn kat voor de eerste trainingen van het seizoen. Hij maakte daar niet meteen indruk mee op nieuwe trainer Ivan Leko.

De trainer van Antwerp staat erom bekend discipline te eisen van zijn spelers. En laat dat nu net het probleem zijn bij Lamkel Zé, die zich nog niet heeft getoond bij Antwerp. "Ik heb hem nog niet gezien , weet niet wanneer ik hem zal zien en of ik hem wel zal zien", laat Leko de deur open voor een vertrek bij VTM Nieuws.

Een vertrek bij Antwerp lijkt alvast onafwendbaar voor Lamkel Zé. "Dit ligt niet in mijn handen. Ik werk met spelers die wel komen en de regels van de club respecteren", is de nieuwe trainer van Antwerp streng.

Birger Verstraete
Met Verstraete lijkt Antwerp alvast een nieuwe middenvelder in huis te hebben. The Great Old heeft bijna een akkoord bereikt met 1. FC Köln, tot groot jolijt van Leko. "Ik zal heel tevreden zijn mocht hij ons team vervoegen", geeft Leko aan. "Ik denk dat, net zoals vele anderen die het Belgische voetbal kennen, dat hij iemand is die in de meeste topclubs in België kan spelen", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie