UPDATE: Fans van Antwerpen missen de Bosuil, abonnementenverkoop dendert door

UPDATE: Fans van Antwerpen missen de Bosuil, abonnementenverkoop dendert door

19-06-2020 14:42 Laatste update: 01-07-2020 10:52
20

Door de coronacrisis lijken Belgische clubs de eerste weken geen supporters te mogen ontvangen. Toch kijken heel wat supporters al uit naar het nieuwe voetbalseizoen, ook die van Antwerp. De abonnementenverkoop bij The Great Old loopt alvast bijzonder vlot.

Antwerp kon het seizoen afronden met een vierde plek en hoopt onder Ivan Leko nog beter te doen. Ook de supporters hebben bijzonder veel zin in het nieuwe seizoen. The Great Old kondigde vrijdag alvast trots aan dat het maar liefst 10.000 abonnementen verkocht heeft.

Bij Antwerp stijgt het aantal verkochte abonnementen ook spectaculair. Vorig jaar kon Antwerp op 4 juli de 13.300 beschikbare abonnementen al uitverkopen. De kans is groot dat dat dit seizoen nog vroeger zal gebeuren. Begin augustus komt Antwerp voor een eerste keer weer aan het werk, dan wacht de bekerfinale tegen Club Brugge. Een week later start de Belgische competitie.

Update: Op 19 juni had Antwerp 10.000 abonnementen voor volgend seizoen verkocht. Ondertussen hebben 12.500 fans van The Great Old een plaatsje op Bosuil nogmaals geclaimd.