Makelaar Van Crombrugge laat zich uit over contractverlenging bij Anderlecht

Makelaar Van Crombrugge laat zich uit over contractverlenging bij Anderlecht

19-06-2020 13:29
27

RSC Anderlecht zat de voorbije weken rond de onderhandelingstafel met de entourage van Hendrik Van Crombrugge om een verbeterd contract te bespreken. Mede door de financiële perikelen kwam dat er echter niet. Gunther Thiebaut, makelaar van Van Crombrugge, laat er zich nu over uit.

De voorbije weken werd Van Crombrugge nog meermaals gelinkt aan een vertrek bij Anderlecht. Onder andere Ajax en Hertha BSC zouden de doelman op het lijstje hebben staan. Komt er ook een vertrek bij Anderlecht aan, of toch een contractverlenging? "Ik heb al gesproken met Wouter Vandenhaute en Karel Van Eetvelt", zegt Thibaut aan Mid Mid Podcast. "Er is al genoeg verschenen in de pers. Ik ga die discussie niet aan in de media, maar Anderlecht zit in een speciale situatie", geeft hij aan.

Anderlecht zit namelijk in een financieel slechte situatie en kan elke euro goed gebruiken. Een contractverbetering ligt dus moeilijk. Toch lijkt Van Crombrugge niet meteen te azen op een vertrek. "Hendrik is Anderlecht ook dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen, al heeft hij zelf de kans gegrepen natuurlijk. In het verleden weigerde hij aanbiedingen van Ajax en Sassuolo (waar hij toen tweede doelman kon worden, red.)", klinkt het.

Al sluit Thibaut zeker niet uit dat Van Crombrugge bij een interessante aanbieding toch voor een transfer kiest. "Of het een ander verhaal is als hij als eerste keeper naar Ajax kan? Absoluut", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie