'Chelsea zit 20 miljoen onder Havertz-vraagprijs en hoopt op Leverkusen-domper'

'Chelsea zit 20 miljoen onder Havertz-vraagprijs en hoopt op Leverkusen-domper'

18-06-2020 22:49
7

Chelsea heeft goede hoop dat het Bayer Leverkusen van coach Peter Bosz dit seizoen naast een Champions League-ticket grijpt in de Bundesliga. In dat geval zou de vraagprijs van Kai Havertz weleens kunnen zakken, vermoeden The Blues.

Dat meldt The Telegraph woensdag. Chelsea versterkte zich voor komend seizoen al met Hakim Ziyech en Timo Werner, maar wil ook Havertz binnen halen. Het Duitse toptalent heeft echter een prijskaartje van honderd miljoen euro. Dat is nog iets te gortig voor de Londenaren, die hopen dat de transfersom zo'n twintig miljoen lager uitvalt. Chelsea ruikt kansen als Leverkusen geen Champions League speelt volgend seizoen.

De Premier League-topclub wacht dan ook geduldig af, maar weet dat de concurrentie nog groot is. Ook clubs als Manchester United, Bayern München en Real Madrid worden in verband gebracht met Havertz. Naast de aanvallende middenvelder hoopt Chelsea ook nog op een deal voor Ben Chilwell, maar ook Leicester City wil vooralsnog de hoofdprijs ontvangen.