Van leukemie herstellende Mihajlovic mag nieuw driejarig contract signeren

Van leukemie herstellende Mihajlovic mag nieuw driejarig contract signeren

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2020 om 14:11wo 17-06-2020 om 14:11

Sinisa Mihajloivc blijft de komende jaren trainer van Bologna. De 51-jarige oud-international van het voormalige Joegoslavië werd dit seizoen getroffen door leukemie, maar herstelde en pakte zijn werkzaamheden op.

Woensdag is zijn contractverlenging officieel bekrachtigd, laat Bologna weten via een bondig statement op de clubsite. Mihajlovic heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis: de trainer zal tot 2023 verbonden blijven aan de huidige nummer 10 van de Serie A, waar ook de Nederlanders Stefano Denswil, Mitchell Dijks en Jerdy Schouten onder contract staan.

Mihajlovic maakte afgelopen zomer bekend dat hij leed aan leukemie, maar dat hij wel actief wilde blijven als trainer van i Rossoblù. In de loop van de eerste seizoenshelft moest hij de dagelijkse leiding regelmatig uit handen geven aan zijn assistenten vanwege opnames in het ziekenhuis. Toen de geboren Kroaat – 63-voudig international namens Joegoslavië – werd ontslagen uit het ziekenhuis, meldde hij zich echter direct weer op het trainingsveld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws