'Nantes zet Club Brugge-aanvaller Rezaei op het zomerse verlanglijstje'

'Nantes zet Club Brugge-aanvaller Rezaei op het zomerse verlanglijstje'

17-06-2020 09:15 Laatste update: 09:45
15

Kaveh Rezaei kon zich nog niet doorzetten bij Club Brugge, maar tijdens zijn uitleenbeurt aan ex-club Sporting Charleroi liet de Iraniër weer zien waarom Blauw-Zwart hem inlijfde. Dat heeft ook Nantes FC gezien, want de Fransen denken aan de komst van Rezaei. Dat meldt Ouest France.

Nantes realiseerde afgelopen maandag de definitieve komst van Moses Simon, die enkele jaren geleden het mooie weer maakte bij KAA Gent. Naast de Nigeriaan willen de Fransen er graag nog een extra aanvaller bijhalen deze zomer. Rezaei, die bij Charleroi vorig seizoen goed was voor twaalf doelpunten in 22 wedstrijd, staat daarbij op de shortlist.

Normaliter vangt Rezaei volgende week de trainingen aan bij Club Brugge. Of de 28-jarige aanvaller een nieuwe kans krijgt onder Philippe Clement, valt af te wachten. Al wordt verwacht dat Blauw-Zwart bereid is om mee te werken aan een transfer. Al zal er boter bij de vis moeten, want Club betaalde in 2018 nog vijf miljoen euro voor Rezaei.

Naast Rezaei heeft Nantes ook Edon Zhegrova (KRC Genk) in het vizier. De Kosovaarse winger werd door de Limburgers het afgelopen seizoen uitgeleend aan FC Basel.