Boze Griekse gezichten voor Anderlecht: 'Gebrek aan solidariteit'

Boze Griekse gezichten voor Anderlecht: 'Gebrek aan solidariteit'

16-06-2020 12:49 Laatste update: 18:24
15

Heeft Ognjes Vranjes dan toch een toekomst bij RSC Anderlecht? Volgens Het Laatste Nieuws moet de centrale verdediger zich tot op 1 juli melden bij Anderlecht.

Momenteel verhuurt Anderlecht Vranjes aan AEK Athene. Het huurcontract loopt af op 30 juni. Een dag later moet Vranjes zich al melden in Neerpede. Spelers zoals Mohammed Dauda mogen wel langer wegblijven en het seizoen afmaken bij de club waar ze momenteel op huurbasis uitkomen.

De trainingen bij Anderlecht zijn ondertussen hervat met het oog op het nieuwe seizoen. Anderlecht wil Vranjes er blijkbaar zo snel mogelijk bij hebben. 'Mocht Kompany op hem rekenen, dan heeft de Bosniër zo twee weken minder om de staf te overtuigen en zich in te passen', schrijft de krant.

AEK Athene zou Vranjes graag definitief overnemen van Anderlecht, maar wil amper of niets betalen. Bij paars-wit bekijken ze daarom hun opties.

Update: Volgens Le Soir zijn ze bij AEK Athene niet blij met de beslissing van Anderlecht om Vranjes niets iets langer in Griekenland te laten. 'Het bestuur verwijt Anderlecht een gebrek aan solidariteit in deze gecompliceerde periode', schrijft de krant. AEK Athene legt zich wel neer bij de eis van Anderlecht en laat Vranjes terugkeren naar Brussel. Vranjes zou Griekenland al hebben verlaten.