Lamkel Zé sprak naar eigen zeggen al met Anderlecht: “Waarom ook niet?

Lamkel Zé sprak naar eigen zeggen al met Anderlecht: “Waarom ook niet?"

16-06-2020 08:28 Laatste update: 08:32
33

Het ziet er naar uit dat Lamkel Zé Antwerp zal verlaten. Tegenover Het Nieuwsblad laat de veelbesproken middenvelder zich uit over zijn toekomst.

Lamkel Zé heeft al heel wat aanbiedingen op zak. “Uit Duitsland. (denkt na) Frankrijk, Italië ook. Dubai, maar dat zie ik niet zitten. En Conceição, de trainer van FC Porto, kwam hier vorig seizoen eens kijken. Hij zei me na de match dat hij me gerust erbij wou en mijn prestaties ging blijven volgen.”

“Ook in België zijn er een paar clubs geïnteresseerd, maar ik kan niet zeggen welke. Ik las wel dat Mbokani misschien naar Anderlecht kan. Net als hij krijg ik geregeld berichtjes van Anderlecht-fans die vragen of ik niet naar daar kom. Waarom ook niet? Mijn raadgever zat al eens samen met iemand van hun bestuur”, aldus Lamkel Zé.

Lamkel Zé en zijn fratsen kunnen hem nog zuur opbreken. Ook nu wil hij een vertrek forceren door niet te komen trainen. “Er zijn inderdaad clubs die met me praten, maar door al die dingen die in de media komen, beginnen ze te twijfelen. Maar ik dóé die dingen niet als ik me goed in mijn vel voel, tu vois?”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie