Lamkel Zé spreekt duidelijke taal: “Ik denk dat ik Antwerp ga verlaten ja”

Lamkel Zé spreekt duidelijke taal: “Ik denk dat ik Antwerp ga verlaten ja”

16-06-2020 07:00
11

Didier Lamkel Zé kwam weer niet opdagen voor de training van Antwerp. Een verrassing is het niet, maar tegenover Het Nieuwsblad komt het woelwater wel met opmerkelijke quotes. Het ziet er naar uit dat Lamkel Zé The Great Old zal verlaten.

Lamkel Zé zou niet trainen door een haartransplantatie. “Ik was al langer van plan dat te laten doen”, vertelt hij. “Toen het seizoen definitief werd stopgezet, heb ik een afspraak gemaakt. De ingreep bestond uit drie sessies, waarvan vorige vrijdag de laatste.”

“Binnenkort moet ik wel nog eens terug, om te zien wat het resultaat is. Ik mag nu inderdaad niet zweten, maar voor alle duidelijkheid: dat gedoe met mijn haar is niet de echte reden waarom ik niet ben komen trainen. Ik had sowieso al beslist dat ik niet zou opdagen.”

Einde huwelijk Antwerp?
Op Instagram postte Lamkel Zé al dagenlang vliegtuigjes en nu bevestigt hij de vermoedens. “Ik denk dat ik de club ga verlaten, ja. Ze hebben me hier altijd gezegd: Één topseizoen spelen, en dan kan je weg. Dat heb ik ook gedaan. Maar een week of drie voor het einde van het seizoen sprak ik de voorzitter na een match.”

“Hij zei me dat hij me toch nog een jaar langer wilde houden”, gaat Lamkel Zé verder. “Op zich geen probleem, want ik ben hier graag. Ik heb hier veel vrienden en Antwerpen is een mooie stad. Maar vorige week had mijn raadgevereen gesprek met het bestuur, en dat viel tegen. Met het voorstel dat zij deden, kan ik niet akkoord gaan.”