Tuttosport maakt genomineerden Golden Boy bekend: Verschaeren en David in lijst

Tuttosport maakt genomineerden Golden Boy bekend: Verschaeren en David in lijst

15-06-2020 18:56
21

De verkiezing van de Golden Boy 2020 komt er alweer aan. Naar jaarlijkse traditie zoekt men bij TuttoSport naar de beste speler jonger dan 21 jaar. Bij de eerste honderd genomineerden krijgen we ook enkele bekende namen te zien.

In België zagen we onder andere talentvolle jongeren zoals Jérémy Doku, Marco Kana (Anderlecht) en Charles De Ketelaere (Club Brugge) doorbreken. Toch is Yari Verschaeren, die een hele poos geblesseerd was, de enige Belgische genomineerde speler op de lijst van Tuttosport.

Daarnaast krijgen we nog verschillende andere spelers uit de Belgische competitie in het lijstje te zien. Zo is ook Jonathan David, uitblinker bij KAA Gent, één van de genomineerden om verkozen te worden tot Golden Boy. Ook Facundo Colidio (STVV) en Lyle Foster (Cercle Brugge) staan in het lijstje van genomineerden.

De grootste kanshebber om met de prijs naar huis te gaan is uiteraard Erling Braut Haaland, die momenteel uitblinkt bij Borussia Dortmund. De vorige editie werd gewonnen door Joao Felix, die nu uitkomt voor Atlético Madrid.