Leko stoomt Antwerp klaar: Het wordt een lange voorbereiding op elk vlak

Leko stoomt Antwerp klaar: "Het wordt een lange voorbereiding op elk vlak"

Gepubliceerd: maandag 15 juni 2020 om 18:41ma 15-06-2020 om 18:41

Ivan Leko heeft maandag zijn eerste training bij Royal Antwerp FC geleid. De Kroaat beseft dat de komende weken zwaar worden op de Bosuil, maar volgens Leko komt het voor de spelers allemaal in orde.

Bij Antwerp stoomt men zich niet alleen klaar voor het seizoen 2020 – 2021, maar natuurlijk ook voor de bekerfinale tegen Club Brugge begin augustus. "Het is de eerste training sinds lang. Dus het is weer wennen aan de bal en aan het gras. Ze moeten vooral weer genieten op het terrein. Als dat lukt, volgt de rest vanzelf", aldus Leko.

"Het wordt een lange voorbereiding op elk vlak. Technisch, tactisch, fysiek en mentaal. We hebben veel werk voor de boeg, maar zoals ik al zei: als spelers zin hebben om goed te presteren, zullen ze genieten van de training en uitkijken naar de volgende", stelt Leko nog.

Groep nog niet compleet
De groep van Leko was nog niet compleet. Dat Dieumerci Mbokani en Lamkel Zé ontbraken, is bij iedereen bekend. Ook Egor Nazaryna was nog niet van de partij, meldt Gazet van Antwerpen. Dino Arslanagic – die de club transfervrij mag verlaten en Steven Defour – die een aanbieding op zak heeft, waren niet present.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws