Nainggolan wil mythe uit de wereld helpen: Ik wil er gewoon niet naartoe gaan

Nainggolan wil mythe uit de wereld helpen: "Ik wil er gewoon niet naartoe gaan"

15-06-2020 12:53
2

Drie jaar geleden stond Radja Nainggolan in het oog van de storm. Onze landgenoot zei toen dat hij Juventus haatte. Die woorden neemt hij nu terug, maar voor de Oude Dame wil Il Ninja nog altijd niet spelen.

In februari 2017 stond Nainggolan vanuit zijn auto fans te woord. Het gesprek werd gefilmd. Nainggolan had toen het hart op de tong en zei: "Juventus wilde mij ooit kopen, maar ik weigerde. Sinds mijn geboorte haat ik Juventus. Ik wil altijd van ze winnen. Ik zou mijn ballen geven om ze te verslaan. Ze winnen met cadeaus en krijgen hulp van de refs."

Nu wil Nainggolan die woorden nuanceren. "Ik wil deze mythe uit de wereld helpen", noteerde Gianluca Di Marzio uit de mond van de Inter-huurling tijdens een Twitch-sessie met andere voetballers. "Ik ben niet tegen Juventus. Ik heb altijd gezegd dat ik er niet zou tekenen, omdat ik van uitdagingen hou. Ik wil niet bij de sterkte zitten. Nu zullen de spelers van Juventus wel beweren dat Juve mij niet wil, maar dat geeft niet", aldus nog Nainggolan, die seizoen zijn minuten maakt voor Cagliari.