Van Eetvelt laat deur op een kier: Hij is een kind van Anderlecht

Van Eetvelt laat deur op een kier: "Hij is een kind van Anderlecht"

15-06-2020 09:45
22

RSC Anderlecht begint maandag aan de start van de voorbereiding. Momenteel beschikt paars-wit over 35 à 40 contractspelers, maar dat moeten er een pak minder worden. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Jongens als Adrien Trebel, Antonio Milic en Knowledge Musona mogen andere oorden opzoeken. CEO Karel Van Eetvelt weet alvast dat er moet gesnoeid worden in de spelerskern. "We mikken op 24 à 26 spelers. Aangevuld met jongeren", aldus de Anderlecht-baas. En dan zijn er ook nog een aantal twijfelgevallen, waaronder Ognjen Vranjes.

Ook Anthony Vanden Borre lijkt nog een waterkansje te maken op een nieuw contract. "Anthony is een kind van Anderlecht. Hij kan ons zeker nog van nut zijn. De coronacrisis heeft hem niet geholpen in zijn poging om weer prof te worden, maar met zijn fysieke mogelijkheden weet je maar nooit", gaat de Anderlecht-CEO verder.

Om de trainingen vlot te laten verlopen, za l Anderlecht de groep al vrij snel opsplitsen in twee groepen, namelijk de blijvers en de overbodige spelers. Paars-wit wil meteen eerlijk zijn tegen de jongens die geen toekomst meer hebben in het Lotto Park, al is dat geen garantie dat ze ook effectief (definitief) vertrekken.