'PSG wil Mbappé en Neymar niet laten gaan en wil toeslaan met verlengd verblijf'

'PSG wil Mbappé en Neymar niet laten gaan en wil toeslaan met verlengd verblijf'

14-06-2020 14:20

Paris Saint-Germain hoopt Neymar en Kylian Mbappé de komende jaren in Frankrijk te houden. Als gevolg van de coronacrisis kunnen het geïnteresseerde FC Barcelona en Real Madrid deze zomer waarschijnlijk niet toeslaan in Parijs - en daar wil technisch directeur Leonardo van profiteren.

Neymar en Mbappé liggen beide nog twee jaar vast bij PSG. "Er is niets dat ons zegt dat zij in de zomer zullen vertrekken", laat Leonardo weten aan Journal du Dimanche. "Ze liggen allebei nog voor twee jaar vast en we zijn aan het bekijken wat we kunnen doen. We willen met ze verder, dat is duidelijk."

"Mbappé is de toekomst van PSG, de speler die iedereen wil", benadrukt de PSG-directeur. "Hij zit nu al bij de vijf beste spelers van de wereld. Je hebt Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, die 32 en 35 jaar oud zijn, en dan heb je de 28-jarige Neymar en de 21-jarige Mbappé. En zij zitten bij ons. Dat willen we graag zo houden."

Ondanks voortdurende speculaties in Spanje, denkt Neymar volgens Leonardo niet meer aan een terugkeer naar Barcelona. "Sinds vorig jaar hebben we het er nooit meer over gehad. Hij is heel gelukkig hier, heeft een geweldig seizoen gehad en is erg betrokken bij de groep."