Antwerp hoort alweer domper rond Beiranvand: 'Visum zorgt voor kink in kabel'

Antwerp hoort alweer domper rond Beiranvand: 'Visum zorgt voor kink in kabel'

14-06-2020 10:00
11

Royal Antwerp FC stelde deze week Jean Butez voor als nieuwe doelman. De beloftevolle en gegeerde doelman komt over van Royal Excel Moeskroen. Wie dacht dat de interesse in Alireza Beiranvand daardoor bekoeld zou zijn, is mis. Er zit echter een stevige kink in de kabel.

Antwerp probeert nu al enkele maanden om de doelman van het Iraanse nationale elftal vast te leggen. In het voorjaar was er zelfs sprake van een contract, maar dat bleek voorbarig. The Great Old moet Beiranvand immers nog steeds aan medische proeven onderwerpen. En daar knelt nu net het schoentje.

De 27-jarige keeper probeerde al enkele keren om naar ons land af te reizen, zonder succes. Daar hadden de coronamaatregelen veel mee te maken, maar ook visumproblemen. Dit weekend zou Beiranvand normaal gezien eindelijk op het vliegtuig naar Deurne-Noord moeten zitten.

Zijn club, Persepolis FC, laat in een tweet echter weten dat de 38-voudige international opnieuw niet van grond is geraakt. Blijkbaar hield zijn visum hem alweer tegen. Benieuwd of Antwerp de piste-Beiranvand zal blijven volgen, nu Butez toch al binnen is.