'Club Brugge geeft komst Gaich niet op, nog extra versterking op komst'

'Club Brugge geeft komst Gaich niet op, nog extra versterking op komst'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juni 2020 om 20:40za 13-06-2020 om 20:40

Club Brugge beleefde afgelopen winter een heuse transfersoap met Adolfo Gaich. De Argentijn stond op het punt om richting Blauw-Zwart te trekken, maar de overgang ging finaal niet door. Deze zomer wel?

Bij Sport/Voetbalmagazine is men ervan overtuigd dat Club Brugge nog steeds van plan is om Gaich in huis te halen. Hij zou deze zomer weer één van de prioriteiten zijn bij de landskampioen, zelfs na de komst van Michael Krmencik.

De huidige werkgever van Gaich, San Lorenzo, zit inmiddels in de financiële problemen en moet daardoor dus ook spelers verkopen. Daar kan Club Brugge van profiteren, dat afgelopen winter naar verluidt nog zo'n achttien miljoen euro veil had voor de spits. Nu moet Gaich nog maar een fractie van die som kosten.

Volgens het weekblad zal Gaich ook niet de enige nieuweling zijn. Zo klinkt het dat men naar nog extra versterking zoekt in het aanvallende compartiment, meer dan waarschijnlijk op de flanken. Die nieuwelingen zullen dan onder andere Emmanuel Dennis en Krépin Diatta moeten vervangen, die lijken te vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws