Balotelli en Raiola op ramkoers: juridische stappen tegen spits en zaakwaarnemer

Balotelli en Raiola op ramkoers: juridische stappen tegen spits en zaakwaarnemer

13-06-2020 13:33

Het moddergooien tussen Brescia enerzijds en Mino Raiola en Mario Balotelli anderzijds krijgt een pittig staartje. De hekkensluiter van de Serie A beschuldigt de zaakwaarnemer en de aanvaller van laster en kondigt juridische stappen aan.

Brescia besloot onlangs het contract van Balotelli te ontbinden, omdat de 36-voudig international van Italië niet kwam opdagen voor de training. Het enfant terrible weet dat zelf aan maagproblemen, maar toen hij zich weer meldde bleef de toegangspoort gesloten.

Daar kwam een ruzie over het salaris bovenop. Balotelli eist zijn volledige honorarium voor maart te ontvangen, maar Brescia zit in de financiële problemen door de coronacrisis. "Mario Balotelli is de enige voetballer in Europa die het lef heeft om een noodlijdende club om geld te vragen, ondanks collectieve afspraken met de spelersgroep", zei clubadvocaat Mattia Grassani.

Raiola sloeg echter terug door te stellen dat de 29-jarige spits volledig in zijn recht staat. De zaakwaarnemer wees er bovendien op dat Balotelli als enige speler van Brescia nog nooit is getest op het coronavirus. Hoewel de Italiaanse club geen namen noemt, rept het in een verklaring van laster. De advocaten van de club zijn nu met de zaak bezig.