Januzaj rekent af met Van Gaal: Dan spreekt hij niet de waarheid

Januzaj rekent af met Van Gaal: "Dan spreekt hij niet de waarheid"

13-06-2020 09:15
4

Adnan Januzaj is in Het Nieuwsblad niet mals voor zijn ex-coach Louis van Gaal. Volgens Januzaj heeft hij bij Manchester United te weinig kansen gekregen van de Nederlander. 

"Ach, Louis van Gaal. Ik moet me eigenlijk niet verdedigen tegen hem, de statistieken zeggen genoeg", aldus Januzaj. "Telkens als ik het verschil maakte met een assist of een goal, zat ik de wedstrijd nadien weer op de bank. Voor Memphis gold hetzelfde."

"Als hij zegt dat hij ons genoeg kansen heeft gegeven, spreekt hij niet de waarheid, zo simpel is het. Er zijn gelukkig mensen genoeg bij Manchester United die me wel naar waarde weten te schatten."

Eén van die mensen was Ryan Giggs. "Giggs is een van de mensen aan wie ik het meest te danken had bij Manchester United. Toen hij nog speler was, gaf hij me al advies en ook als trainer heb ik veel van hem opgestoken. Toen hij stopte als speler, zei hij dat ik zijn shirtnummer 11 verdiende. Voor dat gebaar zal ik hem altijd dankbaar zijn. Het was een mooie blijk van waardering. Hij is een voorbeeld."