Real Madrid-icoon Hierro is lovend over Hazard: “Heeft Real Madrid veel te bieden”

Real Madrid-icoon Hierro is lovend over Hazard: “Heeft Real Madrid veel te bieden”

12-06-2020 21:14 Laatste update: 21:15
4

Eden Hazard is terug uit blessure bij Real Madrid. De coronacrisis kwam op het ideale moment voor de Rode Duivel. Nu kan de winger het seizoenseinde van La Liga alsnog meemaken. Clubicoon Fernando Hierro is lovend over Hazard.

“Hij had ups en downs, maar dat is logisch gezien zijn blessures”, doelt Hierro op het blessureleed van Hazard. “Als hij weer zijn beste niveau haalt kan hij een beslissende speler zijn. Sterk in één tegen één, snel en altijd de capaciteit om een overwicht te creëren.”

“Het is heel spijtig dat hij een blessure opliep, dit is een zwaar seizoen voor hem. Dat is wel duidelijk. Maar ik ben er zeker van dit het moment is om zijn oude niveau weer op te pikken. Eerst werd gevreesd dat hij het hele seizoen ging missen, maar door dit aangepast seizoenseinde kan hij opnieuw met de groep trainen.”

Hazard kwam net op stoom voor hij geblesseerd uitviel. “Vlak voor zijn blessure liet hij als staaltjes van zijn kunnen zien. Je zag dat hij het verschil kan maken. Hij heeft Real Madrid veel te bieden want hij is een geweldige speler”, aldus het clubicoon van Real Madrid.