Essevee strikt eerste aanwinst & laat in haar kaarten kijken voor volgende positie

Essevee strikt eerste aanwinst & laat in haar kaarten kijken voor volgende positie

Gepubliceerd: vrijdag 12 juni 2020 om 10:45vr 12-06-2020 om 10:45

Zulte Waregem strikte met Timmy Simons en Davy De fauw al twee assistenten met het oog op volgend seizoen. Vrijdag strikte het Daniel Opare ook een nieuwe speler. Bij Zulte Waregem is men blij dat de eerste deal rond is.

De voorbije twee seizoenen stond Opare op de loonlijst bij Antwerp. Mede door blessureleed kwam de verdediger daar amper 24 keer in actie. "Ik speelde enkele keren tegen Zulte Waregem en het is een sterke ploeg met heel wat ambitie. Daar komt dan nog eens de geweldige steun van de supporters bij. Ik kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen!”, stelt Opare bij Essevee TV.

CEO Eddy Cordier is tevreden dat Opare koos voor een avontuur aan de Gaverbeek. “Door de coronacrisis komt de transferzomer later dan normaal op gang. We zijn blij om dan toch al begin juni onze eerste slag te slaan”.

Opare komt het best tot zijn recht op de rechterkant, maar ook voor de andere flank wil Zulte Waregem nog iemand strikken. “Het was geen geheim dat we op zoek gingen naar een rechts- en linksachter. Met de komst van Daniel hebben we alvast één van die posities perfect kunnen invullen”, aldus nog Cordier.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws