OFFICIEEL: Zulte Waregem vindt vervanger van de Fauw bij Antwerp

OFFICIEEL: Zulte Waregem vindt vervanger van de Fauw bij Antwerp

12-06-2020 07:45 Laatste update: 08:04
2

Zulte Waregem kondigde donderdag aan dat het vrijdag een nieuwe speler zal voorstellen. Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws weten alvast dat het om Daniel Opare (29) gaat. De rechtsachter komt transfervrij over van Royal Antwerp FC.

Opare kwam twee seizoenen uit voor Antwerp, maar het voorbij seizoen kwam de Ghanees nauwelijks in actie. Een zware knieblessure gooide roet in het eten, waarna hij het seizoen uitdeed bij de U21 van The Great Old. Zulte Waregem profiteert nu van zijn transfervrije status en haalt Opare dan ook gratis binnen.

Verder had Opare nog aanbiedingen uit het buitenland, maar de rechtsachter kiest dus voor een avontuur aan de Gaverbeek. Die nieuwkomer is welgekomen voor Zulte Waregem, dat nog een vervanger zocht voor Davy de Fauw. De ervaren rot koos ervoor om zijn spelersloopbaan te beëindigen en aan de slag te gaan als assistent voor Francky Dury.

Update: Zulte Waregem heeft de komst van Opare inmiddels bevestigd via de officiële kanalen. De Ghanees tekende voor twee seizoenen bij Essevee.