Ex-Anderlechtman Gillet sluit transfer naar aartsrivaal Standard niet uit

Ex-Anderlechtman Gillet sluit transfer naar aartsrivaal Standard niet uit

11-06-2020 19:35
13

Ondanks de promotie naar Ligue 1 besloot men bij RC Lens om niet langer door te gaan met Guillaume Gillet. De 36-jarige middenvelder is daardoor een vrije speler en kan op zoek naar een nieuwe club. Trekt hij misschien verrassend naar Standard?

Gillet was een graag geziene speler bij RSC Anderlecht, maar zou een avontuur bij de aartsrivaal van paars-wit niet uitsluiten. "Je weet maar nooit. Het zou een vreemde wending zijn, maar waarom niet...", lachte hij bij RTBF.

De 22-voudige Rode Duivel heeft na een tijdje zoeken nog geen nieuwe club. Onder andere Charleroi toonde interesse, maar een akkoord is er (nog) niet. "Het klopt inderdaad wel dat ik nog steeds op zoek ben naar een club. Dat zorgt voor een beetje stress, maar ik maak me niet te druk. Er is nog tijd, dus we zullen wel iets vinden", aldus Gillet.

Bij Standard zou Gillet opnieuw kunnen samenwerken met Philippe Montanier, de nieuwe trainer van Standard en in het verleden nog werkzaam bij RC Lens. Bij Anderlecht werd Gillet vier keer kampioen en won hij één keer de beker.