‘Clement wil oude bekende naar Club Brugge halen ondanks concurrentie’

‘Clement wil oude bekende naar Club Brugge halen ondanks concurrentie’

10-06-2020 15:00 Laatste update: 12-06-2020 15:18
6

Nana Ampomah stond de voorbije maanden in de belangstelling van Club Brugge, de Jupiler Pro League lijkt echter niet zijn volgende bestemming te gaan worden. Mogelijk ligt de toekomst van de aanvaller in Turkije.

Ampomah maakte in België het mooie weer bij Waasland-Beveren. Zijn goede prestaties in de Jupiler Pro League resulteerde in een knappe transfer richting Duitsland, waar hij bij Fortuna Dusseldorf aan de slag ging. Het Duitse avontuur van de 24-jarige Ghanees draaide echter uit op een flop, Ampomah kwam zestien keer in actie en wist slechts twee keer te scoren.

De matige prestaties zoren ervoor dat Ampomah mag vertrekken, Club Brugge ziet dan ook zijn kans schoon. Club lijkt echter naast het net te gaan vissen, Ghanasoccernet weet dat Besiktas in pole positie ligt om Ampomah voor één jaar te huren. De Turkse traditieclub staat momenteel op een teleurstellende vijfde plek in de competitie.

Update: Ghanasoccernet meldt dat Club Brugge weldegelijk geïnteresseerd is in Nana Ampomah en die interesse is nog niet gaan liggen. Philippe Clement zou de oude bekende, met wie hij al samenwerkte bij Waasland-Beveren, graag willen halen ondanks concurrentie van onder meer Besiktas. De 24-jarige Ampomah staat momenteel onder contract bij Fortuna Dusseldorf.