Dikke pech voor Antwerp: 'Zonder doelman richting bekerfinale tegen Club Brugge'

Dikke pech voor Antwerp: 'Zonder doelman richting bekerfinale tegen Club Brugge'

Gepubliceerd: woensdag 10 juni 2020 om 07:00wo 10-06-2020 om 07:00

De KBVB besliste onlangs dat nieuwe spelers mogen meedoen tijdens de beker- en promotiefinale, maar de FIFA floot de voetbalbond terug. En dat zorgt voor problemen bij Royal Antwerp FC en OH Leuven. Zo dreigt The Great Old zonder doelman aan de aftrap te verschijnen tegen Club Brugge.

Met Sinan Bolat, Jens Teunckens én Yves De Winter liet Antwerp de contracten van maar liefst drie doelmannen aflopen. Indien The Great Old één van hen wil oppikken, moet er contract van minstens één jaar voorgeschoteld worden, aldus Het Laatste Nieuws.

Indien dat niet gebeurt, dan moet Antwerp rekenen op de 20-jarige Davor Matijas. De landgenoot  van nieuwbakken trainer Ivan Leko is namelijk de enige A-kerndoelman die op post blijft. De nieuwe eerste keeper moet Alireza Beiranvand worden, maar die mag volgens de regels dus niet in actie komen tijdens de bekerfinale.

Dat is niet alles, want verder ziet Antwerp ook Wesley Hoedt, Kevin Mirallas, Zinho Gano en mogelijk ook Dino Arslanagic, Dieumerci Mbokani en Steven Defour vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind je die regel terecht?

(587 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws