OFFICIEEL: Corryn (26) blijft gewoon in Jupiler Pro League spelen

OFFICIEEL: Corryn (26) blijft gewoon in Jupiler Pro League spelen

Gepubliceerd: dinsdag 9 juni 2020 om 20:47di 09-06-2020 om 20:47

Alexander Corryn is voorgesteld als nieuwe speler van Cercle Brugge. Via de sociale media maakt de Vereniging die transfer bekend. Corryn had geen toekomst meer bij KV Mechelen. 

Corryn is één van de spelers die KV Mechelen gratis laat vertrekken. Cercle Brugge schoot meteen in actie en haalde hem binnen voor twee seizoenen, met nog een optie op één extra seizoen.

"Ik wil graag een mooi seizoen maken met Cercle: hopelijk hebben we onmiddellijk ook de goede flow te pakken en dan denk ik dat er wel wat mogelijk is", vertelt Corryn. "Dat is dan ook de reden waarom ik hier heb getekend: ik vind dat er heel wat potentieel is bij Cercle en ik ben dan ook trots om vanaf vandaag officieel een speler van Groen-Zwart te zijn."

Voorzitter Vincent Goemaere is trots. "We zijn blij dat we vandaag de transfer van Alexander Corryn kunnen aankondigen en dat hij voor het project van Cercle Brugge kiest. Alexander is Belg en beschikt over een duidelijke ervaring binnen de Jupiler Pro League na eerdere passages bij Sporting Lokeren, FC Antwerp en KV Mechelen. We werken hard verder en komen binnenkort met nog meer transfernieuws."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws