KV Mechelen vervroegd oefenwedstrijd tegen FC Metz: ‘Door de hitte’

KV Mechelen vervroegd oefenwedstrijd tegen FC Metz: ‘Door de hitte’

09-06-2020 16:13 Laatste update: 31-07-2020 19:44
5

KV Mechelen eindigde het afgelopen seizoen knap zesde in het eerste jaar na de promotie naar 1A. Om het komende seizoen minstens even goed te doen, oefent het in de voorbereiding onder andere tegen Club Brugge en het Franse Metz.

Trainer Wouter Vrancken verwacht de eerste spelers 15 en 16 juni voor fysieke testen, waarna op 18 juni de eerste training staat geprogrammeerd. Daarnaast kiest Malinwa voor een binnenlandse stage: het verblijft van 4 tot 10 juli in Tubeke. Dat laat de club via zijn website weten.

Tijdens en na die afzondering zal Mechelen de nodige matchritme opdoen voor het komende seizoen. Zo oefent het tegen Standard Luik, OH Leuven (dat nog een belangrijke promotiefinale voor de boeg heeft) en dus ook landskampioen Club Brugge. Op 1 augustus staat met het duel tegen Metz de enige buitenlandse tegenstander op het programma.

Update: KV Mechelen heeft de oefenwedstrijd tegen FC Metz vervroegd naar 10u30. ‘Door de hitte is de oefenwedstrijd tegen FC Metz van morgen vervroegd naar 10u30’, klinkt het op het Twitterkanaal van Malinwa.