Liverpool verlengt contract met één maand: Ik weet dat veel clubs hem willen

Liverpool verlengt contract met één maand: "Ik weet dat veel clubs hem willen"

09-06-2020 14:22
1

Liverpool heeft het contract van Adam Lallana met een maand verlengd. Daardoor kan de 32-jarige Engelsman het verlengde Premier League-seizoen afmaken bij de koploper.

Het contract van Lallana liep aanvankelijk eind juni af, maar zal nu op de laatste dag van juli ten einde komen. "Ik weet dat er veel clubs achter Adam aanzitten voor volgend seizoen, dus dit laat zijn betrokkenheid bij Liverpool zien en daar zijn we hem dankbaar voor", zegt manager Jürgen Klopp op de website van Liverpool. "Dit is zoals het moet zijn. Ik ben zo blij dat hij het seizoen hier afmaakt en dat hij het afscheid krijgt dat hij verdient."

Lallana is bezig aan zijn zesde seizoen bij Liverpool en wordt in verband gebracht met een transfervrije overstap naar onder meer Leicester City, Arsenal en Tottenham Hotspur. "Adam zet de club altijd op één", spreekt Klopp zijn bewondering uit voor de routinier. "Altijd. Hij wil hier zijn om de klus te klaren. Het zegt alles over hem dat zijn grootste zorg was dat hij spelers in de weg zou zitten die hier volgend seizoen nog onder contract staan. Maar zijn rol is te belangrijk om hem voor het einde van het seizoen al te laten gaan", aldus Klopp.