Update: 'Coucke wil naar KV Mechelen, maar Genk houdt het been nog stijf'

Update: 'Coucke wil naar KV Mechelen, maar Genk houdt het been nog stijf'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juni 2020 om 10:15di 09-06-2020 om 10:15

Laatste update: maandag 15 juni 2020 om 08:14ma 15-06-2020 om 08:14

Volgende week hervat KRC Genk de trainingen, maar dat zal zonder Gaëtan Coucke (21) zijn. De jonge doelman traint niet meer mee met de A-kern. Wel is er interesse getoond uit Mechelse hoek, dat meldt Het Belang van Limburg.

Enkele weken geleden werd al gemeld dat Genk verder gaat met het trio Vukovic-Vandevoordt-Leysen. Coucke, die nog meespeelde in de Champions League met Genk, mag dus op zoek naar een nieuwe club. 'Bij die zoektocht kan hij rekenen op de interesse van enkele clubs, waarbij vooral die van KV Mechelen concreet is', staat in Het Belang van Limburg.

Jeugdproduct Coucke speelt al sinds zijn achtste bij Genk. Na een uitleenbeurt aan Lommel werd hij door de blessure van Vukovic gekatapulteerd naar de Champions League. Na twijfelachtige matchen nam Vandevoordt (18) het over.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Mechelen de vraagprijs van Genk op dit moment aan de hoge kant vindt. Bovendien geniet Coucke ook interesse vanuit Frankrijk. Om welke club het precies gaat, is niet geweten.

Update: Coucke wil zelf graag naar Mechelen verkassen, dat schrijft Het Laatste Nieuws. Genk houdt vooralsnog het been stijf. Bij Malinwa rekent men deze week op een doorbraak, zo niet heeft het nog alternatieven achter de hand.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws