VI: oude bekende Klaassen 'interessante optie' bij Van de Beek-vertrek

VI: oude bekende Klaassen 'interessante optie' bij Van de Beek-vertrek

09-06-2020 09:34
1

Ajax denkt aan een terugkeer van Davy Klaassen, bericht Voetbal International dinsdagochtend. De 27-jarige Hilversummer zou bij een vertrek van Donny van de Beek in beeld kunnen komen om de vacature op het Ajax-middenveld in te vullen.

Dit weekend werd duidelijk dat Manchester United serieus werk wil maken van Van de Beek: volgens VI is er een bod van circa veertig miljoen euro aanstaande. Of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt, is nog niet zeker: volgens VI zou Van de Beek ook niet onwelwillend tegenover nóg een jaar Ajax staan, als er geen beweging komt. Mocht dit wél het geval zijn, dan is oude bekende Klaassen 'een interessante optie' voor Ajax, klinkt het.

Klaassen vertrok na de Europa League-campagne van 2016/2017 naar Everton en strijdt momenteel met Werder Bremen tegen degradatie uit de Bundesliga. Mocht de landskampioen van 2004 daadwerkelijk afzakken, dan zou dit de kansen van Ajax kunnen vergroten. Klaassen kent de club, zou er direct kunnen staan en brengt bovendien de nodige ervaring met zich mee.