‘Aanvaller legt medische testen af en verkast naar Cercle Brugge’

‘Aanvaller legt medische testen af en verkast naar Cercle Brugge’

09-06-2020 09:44 Laatste update: 01-07-2020 14:26
6

AS Monaco blijft ondanks de coronacrisis in Cercle Brugge investeren. Het Nieuwsblad laat weten dat twee spelers op komst zijn. Jan-Paul Van Hecke van NAC Breda en Jens Petter Hauge van Bodo Glimt.

AS Monaco wil Van Hecke voor twee miljoen euro overnemen van het Nederlandse NAC en vervolgens bij Cercle Brugge stallen. De 20-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen elf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde daarin drie keer. Hij heeft nog een contract tot 2022 bij NAC.

Ook de Noorse aanvaller Hauge zou Cercle Brugge komen versterken. De 20-jarige vleugelspeler kan voor één miljoen worden overgenomen van Bodo Glimt. In totaal speelde Hauge 96 wedstrijden voor de Noorse club en daarin scoorde hij achttien keer en gaf hij ook achttien assists. Zijn contract loopt nog tot 2021.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Cercle Brugge aanvaller Petter-Jan Hauge bijna binnen heeft. De 20-jarige spits van Bodo Glimt zal volgende week in Brugge zijn medische tests afleggen. Groen-Zwart hoopt ook snel de nieuwe buitenlandse coach te hebben gestrikt.