Eindelijk zorgeloos knallen? 'Zidane dropt Hazard meteen in de basis bij herstart'

Eindelijk zorgeloos knallen? 'Zidane dropt Hazard meteen in de basis bij herstart'

08-06-2020 20:50
5

Komend week trekt de Primera Division zich weer op gang na de corona-onderbreking. Voor Eden Hazard kwam de gedwongen pauze eigenlijk erg gelegen, aangezien hij in normale omstandigheden de rest van het seizoen had moeten missen vanwege een blessure. Zinedine Zidane rekent alvast meteen op zijn herstelde sterspeler.

Hazard dartelde de voorbije dagen en weken weer als vanouds over het trainingsveld van Real. Dat doet Zidane, en bij uitbreiding de gehele Madrileense familie, plezier. Volgens Marca is het vertrouwen van de trainer in Hazard enorm en lijdt het dan ook geen twijfel dat onze landgenoot dit weekend aan de aftrap verschijnt. Real kijkt bij de herstart van La Liga Eibar in de ogen.

De terugkeer van Hazard is overigens niet de enige opsteker voor Real. Ook wonderkind Marco Asensio tekent opnieuw present na een lange invaliditeit. Zo beschikt Zidane eindelijk weer over zijn favoriete 'tridente', claimt Marca. Als de Koninklijke tegen Eibar aantreedt met de voorhoede Asensio-Karim Benzema-Hazard, zou dat voor het eerst in elf maanden zijn. Enkel in de voorbereidingswedstrijd tegen Bayern München kon Zidane dat drietal opstellen.

Het Spaanse medium ziet weinig twijfel over een basisplek voor Hazard. 'In zijn voordeel speelt dat hij een maand training op Valdebebas achter de rug zal hebben bij zijn terugkeer. Iedereen in de kern is aangenaam verrast over het vormpeil dat hij al haalde tijdens de trainingssessies na zijn blessure', klinkt het.