'Neymar kan het niet verbergen en deelt Barça-wens in kleedkamer PSG'

'Neymar kan het niet verbergen en deelt Barça-wens in kleedkamer PSG'

08-06-2020 11:02

Het was even stil rond Neymar, maar El Mundo Deportivo geeft maandag een nieuwe impuls aan de transfersoap. De Braziliaanse vedette zou in de kleedkamer van Paris Saint-Germain kenbaar hebben gemaakt dat hij deze zomer terug wil naar FC Barcelona.

Sinds de geruchtmakende overstap van Neymar naar PSG in 2017 gaan er geruchten dat de Braziliaan spijt heeft en weer in Camp Nou wil voetballen. Vorig jaar leek een akkoord dichtbij, maar kreeg Barça de transfersom niet rond. Het is een publiek geheim dat Neymar er alles aan doet om een terugkeer te forceren.

Volgens El Mundo Deportivo 'verbergt Neymar niet langer zijn verlangen om het Barça-shirt weer te dragen'. "Ik wil alleen maar naar Barça", wordt hij geciteerd door een anonieme bron uit de kleedkamer van PSG.

Neymar beseft dat hij zijn best moet blijven doen voor PSG om een eventuele transfer naar Barça niet te torpederen. Met de Franse landstitel op zak hoopt hij zich van zijn beste kant te laten zien in de eindfase van de Champions League in augustus. PSG plaatste zich vlak voor de coronacrisis voor de kwartfinale van het miljardenbal.