Ik heb nog een contract tot 2021. Barcelona is de club waar ik voor wil spelen

"Ik heb nog een contract tot 2021. Barcelona is de club waar ik voor wil spelen"

07-06-2020 15:30
3

Ivan Rakitic heeft nog een contract voor één jaar bij FC Barcelona en is niet van plan om eerder dan gepland te vertrekken. De Kroaat moet het doen met een bijrol in Spanje en is daar niet tevreden mee. Toch wil hij niet weg.

Het lijkt al een tijdje niet lekker te zitten tussen Rakitic en Barcelona. De middenvelder is in de media open en heeft meerdere malen laten weten geen vrede te hebben met zijn rol. 

"Ik heb twee weken geleden met de club gesproken en de conclusie is dat er niets te bespreken is, want ik heb nog een contract tot 2021. Barcelona is de club waar ik voor wil spelen", zegt Rakitic tegen Tportal. "Daarnaast hebben mijn vrouw en dochters het goed in deze stad. Er is geen reden om aan iets anders te denken. Ik train goed en ben ervan overtuigd dat ik bij Barcelona zal blijven."

Maar Rakitic erkent dat hij niet blij is met zijn rol. "Het is niet leuk als je niet speelt, vooral niet als je niet begrijpt waarom niet en ze ook niet uitleggen waarom. Maar ik respecteer de beslissing van de trainer. Het is een teamsport."