'Kortrijk vraagt 'buitensporig' bedrag voor Moffi, makelaar mikt toch op vertrek'

'Kortrijk vraagt 'buitensporig' bedrag voor Moffi, makelaar mikt toch op vertrek'

Gepubliceerd: zondag 7 juni 2020 om 10:38zo 07-06-2020 om 10:38

Laatste update: zondag 7 juni 2020 om 10:49zo 07-06-2020 om 10:49

Nog geen tien competitiewedstrijden heeft Terem Moffi op de teller in de Jupiler Pro League, en toch is de aanvaller van KV Kortrijk grof wild. RSC Anderlecht wierp al een lijntje uit richting Guldensporenstadion. Daar is men echter van plan om de hoofdprijs te vragen.

Naast Anderlecht zouden ook Saint-Etienne en Galatasaray hun oog laten vallen hebben op Moffi. De Turkse topclub zou volgens Score Nigeria zelfs al een bod van twee miljoen euro uitgebracht hebben. Dat werd in Kortrijk van tafel geveegd. Zelf betaalde KVK amper 150.000 euro voor de revelatie, maar het mikt nu wel op de hoofdprijs.

Het Nigeriaanse medium noemt de vraagprijs van de West-Vlamingen zelfs 'buitensporig', al wordt geen exact bedrag genoemd. Desondanks heeft de zaakwaarnemer van Moffi laten weten dat hij vertrouwen heeft in een transfer van zijn cliënt, 'als het juiste bedrag op tafel komt'. De hamvraag lijkt dus vooral of Kortrijk bereid is om al snel afstand te doen van haar Nigeriaanse spits. De club gaf eerder al te kennen dat dat niet meteen het geval is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Stel dat een club drie miljoen biedt voor Moffi, wat zou jij dan doen, Kortrijk zijnde?

Moffi houden
40%
Moffi verkopen
60%
(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws