Grote ambities bij Anderlecht: Dan spelen we voor de top twee of drie

Grote ambities bij Anderlecht: "Dan spelen we voor de top twee of drie"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 20:18za 06-06-2020 om 20:18

Bij RSC Anderlecht durft men na een slecht seizoen en een nieuwe bestuursverandering weer te dromen. CEO Karel Van Eetvelt verbergt zijn ambitie niet en droomt meteen van een mooi seizoen met Anderlecht.

Michel Vlap gaf eerder al aan dat ze bij Anderlecht dromen van een 35ste landstitel. Van Eetvelt zou dat alvast ook graag zien gebeuren. "We willen elke match winnen", vertelt de CEO van Anderlecht bij Het Laatste Nieuws.

Bijzonder ambitieus, zeker na de achtste plek in de JPL het voorbije seizoen. "Ik kan geen voorspellingen of beloftes maken, maar als we onze groep kunnen samenhouden en gericht versterken, dan spelen we top twee of top drie", geeft Van Eetvelt aan.

RSC Anderlecht eindigde uiteindelijk op een achtste plek in de stand. Het telde 43 punten na 29 wedstrijden. Dat zijn er elf minder dan Charleroi (nummer drie), twaalf minder dan KAA Gent (nummer twee) en 27 minder dan Club Brugge (de uiteindelijke kampioen).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws