Charleroi begint competitie zonder basispion: Terugkeer voor oktober of november

Charleroi begint competitie zonder basispion: "Terugkeer voor oktober of november"

07-06-2020 13:23
2

Sporting Charleroi kende een bijzonder goed seizoen en eindigde uiteindelijk op de derde plek. Ook volgend seizoen wil het een soortgelijk seizoen beleven. De eerste weken zal het echter nog niet kunnen rekenen op Massimo Bruno.

De aanvaller liep midden februari een zware kruisbandblessure op en staat daardoor al maanden aan de kant. Hij is momenteel aan het revalideren, al dreigt dat nog even te duren. "Ik leg mezelf geen ultimatum op, want ik wil zorgvuldig te werk gaan met deze blessure en niet overhaast", vertelt Bruno bij La Dernière Heure.

De competitiestart halen op 7/8 augustus is zo goed als onmogelijk. "Ik denk dat ik in augustus kan beginnen lopen. Als dat het geval is, dan zal het nog een of twee maanden duren voor ik goed en wel op het veld sta. Een terugkeer zou dus voor oktober of november zijn, maar zoals ik al zei hou ik me daar nu niet mee bezig", aldus Bruno.

De 26-jarige aanvaller kwam het voorbije seizoen 27 keer uit voor Charleroi. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists.