'Voltreffer Mignolet zorgt voor drie vertrekkers bij Club Brugge'

'Voltreffer Mignolet zorgt voor drie vertrekkers bij Club Brugge'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 20:00za 06-06-2020 om 20:00

Club Brugge staat weer voor een drukke transferzomer, waarin het enkele sterkhouders dreigt te verliezen. Er zijn ook spelers die de club mogen verlaten. Daarbij horen ook twee à drie doelmannen.

Club Brugge haalde na een lange periode met doelmannenproblemen afgelopen zomer Simon Mignolet in huis. Niet verrassend was dat een groot schot in de roos. Zijn transfer betekent echter ook slecht nieuws voor enkele van zijn concullega's.

Drie vertrekkers
Zo geeft Krant van West-Vlaanderen dat er enkele doelmannen de club mogen verlaten. Onder andere voor Guillaume Hubert, die werd uitgeleend aan Cercle Brugge, is er geen toekomst weggelegd bij Blauw-Zwart. Cercle Brugge toonde al interesse om hem een extra seizoen te lenen.

Ook Karlo Letica lijkt te mogen zoeken naar een nieuwe club. De Kroaat werd gehaald om de nieuwe eerste doelman te worden, maar kon niet overtuigen. Het voorbije seizoen werd hij uitgeleend aan het Italianse SPAL. Daarvoor speelde hij geen minuut.

Naast Letica en Hubert kan ook Ethan Horvath uitkijken naar een nieuwe ploeg. De Amerikaan kende periodes met ups en downs bij Club Brugge. Door de komst van Mignolet kwam hij het voorbije seizoen nog amper aan de bak. Horvath heeft een contract voor nog één seizoen, waardoor Club Brugge een verkoop niet uitsluit om nog iets aan hem te verdienen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws