Primera División vernieuwd: kunstmatig publiek dankzij FIFA 20-technologie

Primera División vernieuwd: kunstmatig publiek dankzij FIFA 20-technologie

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 17:45za 06-06-2020 om 17:45

De zendgemachtigden van de Primera División werken aan een technologische noviteit, meldt Marca. Wanneer de competitie hervat wordt, zal een kunstmatig publiek hier 'getuige' van zijn.

Waar in Duitsland gebruik wordt gemaakt van stadiongeluiden, lijkt men in La Liga nog een stapje verder te gaan. Volgens Marca wordt er binnenkort gebruik gemaakt van dezelfde technologie als in de populaire videogame FIFA 20: hierdoor zal er tijdens de wedstrijden een virtueel publiek te zien zijn. De rechtenhouders zenden twee verschillende versies van de wedstrijden uit: tv-kijkers kunnen kiezen tussen lege tribunes of een kunstmatig publiek als decor.

De Spaanse competitie staat op het punt om weer te beginnen, na drie maanden van inactiviteit. Stadgenoten Sevilla FC en Real Betis openen op donderdag 11 juni het bal met een onderling treffen. De clubs hebben tot medio juli om de resterende elf speelrondes af te werken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Lees meer over: Primera División

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws