'Werner krijgt nog een derde optie, maar heeft zijn keuze al gemaakt'

'Werner krijgt nog een derde optie, maar heeft zijn keuze al gemaakt'

06-06-2020 17:30

Niet alleen Liverpool en Chelsea strijden om de handtekening van RB Leipzig-spits Timo Werner, ook Manchester City probeert de Duitser naar Engeland te halen. Veel kans op succes lijkt de ploeg van trainer Pep Guardiola echter niet te hebben.

Manchester City mengde zich op het laatste moment in de strijd om de handtekening van Werner, zo weet BILD. City en Chelsea konden aan de onderhandelingstafel met de Duitse spits, aangezien beide ploegen de ontsnappingsclausule van Werner wilden betalen. Liverpool toonde als eerste club interesse, maar kwam uiteindelijk niet met een bod. Met de transfer van Werner is zo'n zestig miljoen euro gemoeid.

Veel succes heeft City niet gehad met het last-minute-bod op Werner. De spits heeft zijn keuze al gemaakt en wil volgend seizoen naar Stamford Bridge, waar hij samen gaat spelen met Hakim Ziyech. Werner vindt het belangrijk dat hij van Chelsea-trainer Frank Lampard te horen heeft gekregen dat hij een belangrijk onderdeel uitmaakt van de coach zijn plannen.