Brepoels gaat terug naar KRC Genk Ladies: Dit is een nieuwe droom

Brepoels gaat terug naar KRC Genk Ladies: "Dit is een nieuwe droom"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 15:30za 06-06-2020 om 15:30

Laatste update: zaterdag 6 juni 2020 om 17:04za 06-06-2020 om 17:04

Guido Brepoels keert na zijn titel bij Diest (1e Provinciale) terug naar KRC Genk Ladies. Daar was hij eerder al aan de slag. Brepoels ziet duidelijk een grote toekomst in het vrouwenvoetbal.

"Of ik er niet van gedroomd heb om weer bij een profclub bij de mannen aan de slag te kunnen? Neen, dit is een nieuwe droom", aldus Brepoels bij Het Belang Van Limburg. "Dit is het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En die sport zit in de lift. Het is echt ongelofelijk welke stappen hier de voorbije jaren vooruitgezet zijn. De aandacht neemt alleen maar toe, er worden steeds meer wedstrijden uitgezonden op tv."

Bij de mannen is het duidelijk een pak moeilijker om aan een functie te geraken. "Door de komst van buitenlandse investeerders wordt het voor de Belgische trainers steeds moeilijker om in eigen land aan de bak te komen. Neem nu Peter Maes. Die heeft bij Lommel schitterend werk geleverd, niet? Maar hij zit wel zonder ploeg", geeft Brepoels nog aan.

Brepoels was in het seizoen 2018-2019 al eens hoofdtrainer bij KRC Genk Ladues.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws