Van Eetvelt eerlijk over Anderlecht-ontslag: Hij was geen meerwaarde

Van Eetvelt eerlijk over Anderlecht-ontslag: "Hij was geen meerwaarde"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 15:15za 06-06-2020 om 15:15

Karel Van Eetvelt heeft zich al laten opmerken sinds zijn komst naar Anderlecht. Zo zette hij bijna meteen Pär Zetterberg aan de deur. Van Eetvelt vond dat niet meer dan logisch.

"Het was geen moeilijke beslissing", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "Dit was een duidelijke case: Zetterberg is weliswaar een kind van Anderlecht, maar dat betekent niet automatisch dat je een meerwaarde biedt. De casting was in deze slecht."

Inmiddels is ook Michael Verschueren weg uit het management, maar hij blijft wel bestuurslid. "Ik vond dat Michael bij Anderlecht moest blijven, hij kan veel bijbrengen. Maar in zijn vorige functie (CFO Sports, red.) draaide het niet perfect, waarna we de knoop hebben doorgehakt. Sámen."

Nochtans hebben veel mensen twijfels bij die 'eigen keuze' van Verschueren. "Dat doet er niet meer toe. Het zijn speculaties. Misschien zijn er mensen die dat graag lezen, ik niet. Dat blad is omgedraaid, Michael heeft sportief op het nieuws gereageerd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws