Ook Preud’homme investeert in stadion: “Iedereen naar zijn eigen mogelijkheden”

Ook Preud’homme investeert in stadion: “Iedereen naar zijn eigen mogelijkheden”

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 14:14za 06-06-2020 om 14:14

Niet enkel Axel Witsel en Marouane Fellaini investeerden in het stadion van Standard Luik. Ook Michel Preud’homme deed zijn duit in het zakje.

Preud’homme liet nog niets los over zijn toekomst, maar sprak wel over Standard. De oefenmeester onthulde dat ook hij heeft geïnvesteerd in het stadion van de Rouches. “Iedereen naar zijn eigen mogelijkheden, want deze club ligt je na aan het hart”, citeert Het Nieuwsblad.

Preud’homme sprak ook over zijn aanpak. “Het idee bij mijn terugkeer was een clubfilosofie te installeren op lange termijn zonder de resultaten te verwaarlozen. Er was geen structuur, geen discipline, geen fysieke basis. We zijn nu weer op de goeie weg, maar het is niet zo simpel te installeren.”

“Een bepaald medium creëert vaak ook chaos bij Standard omdat het daar baat bij heeft. Zo wordt er ook gezegd dat we met één spelersmakelaar werken (Mogi Bayat, red.), terwijl we eerst de spelers bekijken en dan pas navragen wie hun manager is”, aldus Preud’homme.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws