‘Onduidelijkheid over promotiefinale, tv-rechtenhouders willen compensatie’

‘Onduidelijkheid over promotiefinale, tv-rechtenhouders willen compensatie’

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 13:28za 06-06-2020 om 13:28

Er blijft nog veel onduidelijkheid over de promotiefinale tussen Beerschot en OHL, dat laat Het Nieuwsblad weten. Er is de mogelijkheid dat de wedstrijd vroeger dan 2 augustus wordt gespeeld. Dat wil vooral ook Beerschot.

‘Het Ministerieel Besluit dat gisteren werd opgesteld, biedt de mogelijkheidom de datum van 2 augustus te vervroegen naar begin juli. Dat draagt de voorkeur weg van Beerschot, dat die finale liefst met de kern van dit seizoen wil spelen’, klinkt het.

Oud-Heverlee Leuven heeft zo de kans om met nieuwe spelers aan te treden. ‘OHL, dat veel meer spelers heeft die einde contract zijn, wil liefst later en met gewijzigde kernen aantreden.’ Ook de TV-rechtenhouders willen nu een compensatie door het Ministerieel besluit.

‘Het feit dat er in juli wedstrijden gespeeld kunnen worden, is ook koren op de molen van de tv-rechtenhouders. Zij vinden dat de competitie te vroeg werd gestopt en eisen compensatie voor de niet-gespeelde wedstrijden.’

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws